You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

BETLEM

BETLEM

Fundat el 1892 i ubicat al mateix xamfrà on van detenir Salvador Puig Antich el 1973, el colmado Betlem va deixar d'existir com a tal el setembre del 2011, quan Víctor Ferrer, nebot dels propietaris, el va convertir en el seu gastrobar o miscel·lània gastronòmica, com ell mateix l'ha batejat.

L’eclèctica proposta d'aquest xef, format amb grans estrellats com Alain Ducasse i Santi Santamaria, aposta pel producte i la temporada per a oferir tapes, racions, plats i entrepans gurmet. Víctor posa al dia receptes tradicionals però també crea sense por. Interessants són els plats del dia –anotats en una pissarra–, amb evident gust pels guisats.

La remodelació del local va respectar els preciosos armaris, ara plens d'ampolles de vi, i va canviar els taulells per barres i taules altes amb tamborets. Amb grans finestrals, la façana de fusta vermella acull una bonica terrassa d'estil parisenc on resulta impossible trobar taula.

Betlem compta també amb un petit reservat al pis superior amb una taula molt acollidora que es reserva per a grups d'entre 4 i 10 comensals. Resulta perfecta per a celebracions i reunions en petit comitè.

FOTOS DEL RESTAURANT

RESERVA LA TEVA TAULA


Pots realitzar la teva reserva online de manera còmoda i senzilla clicant al botó de sota.

PLATS DESTACATS

Les braves

Calamars a l'andalusa

Cecina amb festucs

Selecció de formatges

Truita de ceps i botifarra negra

Ous trencats amb pernil ibèric