Política de privacitat

De conformitat amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, totes les dades facilitades pels usuaris per a subscriure’s al nostre newsletter o bé per a contactar amb la nostra empresa seran incorporades a un arxiu informatitzat, propietat de Miscelánea Betlem S.L. (de aquí en adelante BETLEM) (d’ara endavant BETLEM) amb l’objectiu d’afavorir les nostres comunicacions amb aquests, així com remetre informació o promoció de BETLEM. De conformitat amb la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, dóno el meu exprés consentiment a rebre, mitjançant correu electrònic, informació comercial o informativa de BETLEM.

BETLEM, com a propietari de l’arxiu electrònic, garantitza i reconeix els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les dades facilitades, així com el dret a no rebre cap mena de comunicació comercial. Això caldrà fer-se a través d’una sol·licitud escrita a l’adreça de correu electrònic: info@betlem.es o bé mitjançant l’enllaç d’anulació de la suscripció inclòs en cada butlletí electrònic.

 

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí