Avís Legal

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: Miscelánea Betlem S.L.

MISCELÁNEA BETLEM, S.L., está domiciliada en la calle Girona 70, de Barcelona Registro Mercantil de Barcelona Tomo: 42,501. Folio: 186. Hoja: B-407662. Inscripción: 1. CIF: B65538977. Dirección de correo electrónico de contacto info@betlem.es, www.betlem.es es la dirección web de Miscelánea Betlem S.L., mediante la cual ofrece a los usuarios de Internet información sobre la empresa y los servicios que ofrece. Tel 932655105.

 

Propietat intel·lectual

© Copyright 2017 Miscelánea Betlem S.L., tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de Miscelánea Betlem S.L. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a Miscelánea Betlem S.L. per mitjà de “framing””.

* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de Miscelánea Betlem S.L. mitjançant “in line linking”.

* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a Miscelánea Betlem S.L. conforme les disposicions vigents.

 

Informació adicional

Per a la seva comoditat, aquest lloc web conté enllaços d’hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Li recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. Sota cap concepte no s’intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. Miscelánea Betlem S.L. no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l’existència de cap tipus de vincle ni associacio entre Miscelánea Betlem S.L. i els seus titulars. Llevat d’autorització expressa del Miscelánea Betlem S.L. es prohibeix l’establiment de vincles des de llocs web aliens al Miscelánea Betlem S.L.

De conformitat amb l’article 12 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

 

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

Miscelánea Betlem S.L. no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Miscelánea Betlem S.L. no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

 

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de Miscelánea Betlem S.L. a utilitzar les seves dades personals per funcions informatius i comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades no podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

 

Miscelánea Betlem S.L. » info@betlem.es

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

 

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola (fins a nova ordre).

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí